preloader

Blog

Prescriu-te ja als Cicles Formatius de Grau Mitjà

Tot ha canviat, però al Centre Comercial Català t’ho posem més fàcil que mai. Estàs pensant a fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà? A partir del 2 i fins al 8 de juny podràs formalitzar el tràmit de Preinscripció per al curs 2020- 2021. Podràs accedir als tres graus mitjans de formació professional que oferim al Centre Català Comercial:

Un munt de possibilitats per preparar el teu futur professional. Ja sigui a les instal·lacions ubicades al carrer Marina de Santa Coloma de Gramenet, on s’imparteixen els tres cicles de grau mitjà, o bé al centre del carrer Escòcia de Barcelona, on s’imparteix únicament el curs d’ Atenció a persones en situació de dependència.

“A partir del 2 i fins al 8 de juny podràs formalitzar el tràmit de Preinscripció per al curs 2020- 2021…”

  • Què has de fer?

Els nostres centres educatius et faciliten dues vies de contacte per poder prescriure’t. Pots demanar cita presencial o bé, si ho prefereixes, pots contactar-nos  a través dels telèfons: 93 352 56 58 / 93 33 67 50.

  • Quina documentació cal presentar en el procés de preinscripció?

En tots els casos és necessari facilitar una fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l’alumne/a. Si es tracta d’una persona estrangera comunitària, caldrà el document d’identitat del país d’origen. També, serà necessari una fotocòpia de la TSI (Targeta Sanitària Individual) en el cas que se’n disposi. Si l’alumne és menor d’edat, s’haurà de presentar addicionalment una fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius. En el cas que estigui en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Finalment, una fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a…) o, bé si la persona que ho sol·licita és estrangera, caldrà la targeta de residència on consta el NIE o el passaport.

  • I quina documentació acadèmica s’ha de presentar?

Aquesta documentació és relativa a la via d’accés de cada persona sol·licitant, que pot ser la prova d’accés a grau mitjà, per tant caldrà el certificat de la prova d’accés al cicle formatiu de grau mitjà. O bé, el títol d’educació secundària obligatòria (certificat nota mitjana fins a 3r d’ESO, juntament amb el resguard del títol de l’ESO).

Podràs consultar-nos dubtes o ampliar informació contactant amb nosaltres a través dels correus electrònics: escocia@accc.es o acccsa@infonegocio.com.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ