Cecac

LA FORMACIÓ
ESSENCIAL!

ESO

El centre del carrer Bruch, situat a Santa Coloma de Gramenet, es caracteritza per la contínua evolució i millora. Treballem perquè el nostre alumnat arribi al màxim del seu potencial i per això desenvolupem programes d’atenció a la diversitat. Creiem que el bon ambient de treball i la bona relació entre professorat i alumnat ajuda a millorar les seves capacitats i aconseguim establir un vincle proper fomentant la seva motivació.

Informació pràctica

ESO al CECAC

Característiques

Centre privat concertat per
la Generalitat de Catalunya

Durada

4 cursos

Idiomes

Català, castellà, anglès i francès

Horaris

Dll - Dj: 08:00 a 13:30 h / 15:00 a 17:00 h
Dv: intensiu de 08:00 a 14:30 h

Projecte educatiu de centre

ESO al CECAC

Pluralisme ideològic i valors democràtics
El nostre alumnat és molt divers i ric pel que fa a cultures, idiomes i religions. Posem en valor aquesta diversitat i fomentem el respecte, el diàleg i els valors democràtics.

Escola participativa
Fomentem la participació de l’alumnat i de tots els membres de la comunitat escolar en les diferents activitats que realitzem. Així, aconseguim nois i noies implicades i motivades en tot allò que realitzem al centre educatiu.

Línia metodològica
A l’ESO considerem que l’alumne/a ha d’estar al centre del seu propi procés d’ensenyament-aprenentatge fomentant una metodologia d’aprenentatge activa en que es combinen diferents estratègies per tal d’adaptar-nos a tot l’alumnat. Treballem de manera interdisciplinària realitzant un projecte anual internivells al voltant d’un tema clau.

Atenció a la diversitat
Treballem de forma conjunta el professorat i el Departament d’Orientació Psicopedagògica per atendre tot l’alumnat de manera inclusiva reforçant les seves habilitats i atenent aquelles dificultats que cal reforçar.

Activitats formatives

ESO al CECAC

Cursant l’ESO al CECAC faràs les següents Activitats:

Formant futurs

ESO al CECAC

El nostre alumnat sortirà preparat per afrontar el futur amb èxit. Durant els 4 anys de l’ESO treballem l’orientació acadèmica i professional per tal que cada alumne/a esculli el seu propi camí cap a estudis postobligatoris ja sigui Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

Play Video

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.