preloader

Blog

Inscriu-te a la FiraCampusVirtual i decideix el teu futur professional

Com cada any, el Centre Català Comercial tenia presència durant els dies del Saló de l’Ensenyament. Enguany, i tenint present la situació actual, hem hagut d’adaptar els nostres serveis formatius i informatius a l’excepcionalitat del moment que estem vivint. Aquest any, però, també estarem presents, del 20 al 24 de maig, al Saló de l’Ensenyament, però d’una manera virtual. Podreu visitar-nos i consultar-nos qualsevol petició de forma online gràcies al FiraCampusVirtual, la plataforma virtual d’Ensenyament i Futura.

“…tota la oferta formativa del Centre Català Comercial del vinent curs 2020-21”.

A través del nostre assessorament grupal i/o individual, podràs assabentar-te de tota la oferta formativa del Centre Català Comercial del vinent curs 2020-21. La tecnologia ens permetrà oferir-te xats, videotrucades, vídeos i, també, webinars formatius i informatius.

“…interactuar amb el nostre centre del 20 al 23 de maig de 10h a 20h i el 24 de maig de 10h a 17h”.

A través d’un calendari global podràs conèixer totes les sessions disponibles online i planificar la teva cita molt fàcilment. Al mateix temps, podràs interactuar amb el nostre centre del 20 al 23 de maig de 10h a 20h i el 24 de maig de 10h a 17h, mitjançant com ja hem mencionat anteriorment, un servei exclusiu de xat, vídeos explicatius, flyers promocionals i enllaços que puguin ser del teu interès.

“El Centre Català Comercial a tan sols un clic”.

Recorda que, abans de tot, cal que entris al web www.firacampusvirtual.com, et registris i complimentis totes les dades necessàries amb el teu codi localitzador per a la jornada.

T’esperem del 20 al 24 de maig per formar part d’una decisió tan important com és la d’escollir el camí per afavorir el teu creixement personal i professional. El Centre Català Comercial a tan sols un clic.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ