preloader

Blog

Comença el teu futur i treu-te l’ESO al Centre Català Comercial

Les inscripcions per sol·licitar plaça per cursar l’ESO ja han començat. Des del dia 13 i fins el 22 de maig, tots els alumnes que ho desitgin podran inscriure’s al Centre Català Comercial, on tenim molt clar que el més important és el nostre alumnat.

Durant aquest període d’inscripció, les famílies que ho necessitin, tindran l’oportunitat de concertar una prèvia mitjançant els telèfons 93 333 67 50 i 93 468 25 78 o bé el correu electrònic info@accc.es i ser atesos de manera individualitzada.

“… tindran l’oportunitat de concertar a una cita prèvia i ser atesos de manera individualitzada”.

En el nostre centre d’Educació Secundària Obligatòria ubicat al carrer Bruc de Santa Coloma de Gramanet alcem valors com la familiaritat, la proximitat i la comprensió. Un tracte personalitzat, a mida per a cada estudiant, amb aules d’acollida i suport a les diferents necessitats educatives que pugui tenir l’alumne.

Gràcies a la nostra metodologia i experiència educativa, el centre de Bruc és un dels referents en aquest àmbit. Tots els nostres alumnes tenen com a objectiu arribar al seu màxim potencial educatiu i professional. És per això, que actuem amb conseqüència acreditant programes d’atenció a la diversitat per aquells alumnes que puguin tenir dificultats en el seguiment.

“…acreditant programes d’atenció a la diversitat per aquells alumnes que puguin tenir dificultats en el seguiment”.

Preinscriu-te ara fins el 22 de maig al nostre centre educatiu i gaudeix de l’Educació Secundària Obligatòria amb un bon ambient de treball i convivència, millorant les teves capacitats intel·lectuals i, alhora, potenciant les teves múltiples motivacions.

Durant aquesta etapa de confinament, el centre ha continuat oferint contingut als seus alumnes que estan seguint i realitzant les classes de forma online i que, el professorat ha adaptat l’avaluació i metodologia a les circumstàncies personals de cada família. Perquè entenem que cada persona té unes necessitats i motivacions diferents.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ