preloader

Blog

CECAC obté la Carta ECHE que permetrà la col·laboració europea

Continuem cultivant l’intercanvi d’experiències en el marc europeu.

A CECAC sempre ens reafirmem en la necessitat de seguir millorant en tots els procediments interns i externs que possibiliten oferir un millor servei al nostre alumnat. Per aquest motiu, l’any passat vam presentar un projecte professional per poder obtenir la Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE).

“…seguir millorant en tots els procediments interns i externs…”

Aquesta carta constitueix un marc general de qualitat de les activitats de col·laboració europea i internacional que permetrà al centre educatiu en qüestió portar-les a terme en el marc del Programa Erasmus+. És precís, doncs, comptar amb la carta ECHE per poder participar en la mobilitat personal vinculada a l’aprenentatge amb relació a la innovació i les bones pràctiques en el marc del mateix Programa.

“…comptar amb la carta ECHE per poder participar en la mobilitat personal…”

Des de CECAC tenim el plaer de comunicar que ens han acceptat el projecte professional que vam presentar l’any passat. La qual cosa significa que tenim a la nostra disposició la Carta ECHE 2020-2027. Per tant, durant aquest període, el centre podrà oferir als seus alumnes la possibilitat de participar en projectes Erasmus+. En aquests projectes, l’alumnat podrà gaudir de pràctiques en el seu àmbit professional en tots els països de la Unió Europea. Aquest avantatge els hi confereix la sort de poder formar-se en un àmbit cultural molt diferent. Aquests intercanvis demostren que l’enriquiment multicultural és necessari per afavorir la inclusivitat en tots els processos de treball i, alhora, aporta un gran creixement en l’àmbit personal.

“…el centre podrà oferir als seus alumnes la possibilitat de participar en projectes Erasmus+.”

Cal dir que aquests projectes estan subvencionats per la beca Erasmus+, per tant la gran majoria de despeses estan cobertes.

Desitgem poder continuar oferint projectes de distinció professional que aportin el bagatge necessari a l’alumnat per millorar el seu present i futur.

La formació que s’adapta al teu demà.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ