preloader

Blog

“ConexiÓN, AdicciOFF. Esto no es un juego”: l’interessant concurs impulsat per l’ONCE

Els alumnes de 1r d’Integració Social han participat en el 37è concurs de l’ONCE “ConexiÓN, AdicciOFF. Esto no es un juego”. A través d’un espot publicitari de creació pròpia, els alumnes han hagut d’aportar una reflexió sobre l’ús de les xarxes socials i quina repercussió tenen a les nostres vides. Sota l’eslògan “Desconnecta de les xarxes, connecta’t a la vida”, l’alumnat d’Integració Social ha compartit el seu punt de vista i anima, sens dubte, a gaudir de la vida que ens espera a fora del món virtual. Aquest concurs escolar serveix per conscienciar estudiants i docents de l’ús responsable de les noves tecnologies que, inevitablement, s’han intensificat durant els últims mesos degut a la pandèmia. Alhora, però, s’ha volgut reivindicar en tot moment com a eina valuosa que ens ajuda a estar connectats, a progressar, accedir a l’oci, com també a l’economia.

“…l’ús responsable de les noves tecnologies…”

És per això que cada any més de 2.000 docents i 150.000 estudiants treballen i discuteixen a l’aula les qüestions relacionades amb la tecnologia. L’edició d’enguany vol transmetre el missatge que la tecnologia és important, sempre hi quan siguem capaços de fer-ne un ús  responsables i no abusar d’ella. Per aquest motiu, el repte ha estat crear una campanya publicitària de sensibilització amb un missatge que sigui capaç d’inspirar  a tota la societat. En ell hi ha participat diferents centres educatius espanyols públics, concertats i/o privats.

“…crear una campanya publicitària de sensibilització…”

Els nostres alumnes van gaudir d’una jornada ben diferent, creativa i inclusiva. Després de dies treballant en la idea, vam posar en escena el que seria el resultat final de la seva peça publicitària. Sens dubte, la tecnologia ens aproxima, però si no en fem un bon ús també pot allunyar-nos, i molt.

“…la tecnologia ens aproxima, però si no en fem un bon ús també pot allunyar-nos…”

Des de CECAC insistim en la formació i informació de qualsevol nova tecnologia per poder-ne treure el major benefici i minimitzar els danys i perjudicis que el mal ús pot causar-nos. Per aquest motiu, en els nostres centres educatius divulguem activitats de conscienciació a l’alumnat i, sobretot, implicació en els diferents projectes creatius.
Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ