preloader

Blog

Celebrem el primer Sant Jordi després del confinament

CECAC surt al carrer en una jornada extraordinària

L’any passat no va haver oportunitat de celebrar la Diada de Sant Jordi als carrers, doncs estàvem en ple confinament. Un any després, encara amb restriccions, hem pogut gaudir del significat de la Diada de Sant Jordi juntament amb tot l’alumnat del CECAC.

Els i les alumnes d’ESO van celebrar la jornada aportant l’àmbit cultural artístic i literari que caracteritza la mateixa celebració. L’alumnat va haver de realitzar diferents activitats. Els i les guanyadores del concurs van ser guardonats amb un llibre i/o un kit d’escriptura per fer volar la ment i la imaginació en un procés de creació lliure. Les diferents categories amb les quals els i les alumnes van poder participar són les següents:

  1. Fotografia creativa
  2. Haikus
  3. Taller d’Escriptura
  4. Lectura en veu alta
  5. Dibuix artístic
  6. Il·lustració

“L’alumnat va haver de realitzar diferents activitats. Els i les guanyadores del concurs van ser guardonats amb un llibre i/o un kit d’escriptura…”

Paral·lelament, els Cicles formatius del centre de Marina van celebrar la jornada de manera diferent, degut a la situació actual. Igualment, es va voler apreciar la felicitat i diversió del mateix dia. És així com els i les alumnes van decorar diferents espais del centre, deixant peu a la imaginació i llibertat de creació. A més, es van diverses activitats literàries i culturals compartint textos escrits pels i les alumnes, il·lustracions inspirades en algun text que els hagi inspirat en aquest temps.

“…els i les alumnes van decorar diferents espais del centre, deixant peu a la imaginació i llibertat de creació.”

Alhora, els i les alumnes del centre d’Escòcia, van celebrar una gimcana distribuïda a diferents llocs de Barcelona. Una activitat dinàmica i divertida que l’alumnat va gaudir molt. Sens dubte, un espai d’interrelació en un ambient primaveral que va servir per enfortir les relacions.

Una jornada plena de llum, històries, olors i molts colors. Sens dubte l’alumnat del CECAC, a través de les activitats dirigides, va poder apreciar i gaudir d’una Diada de Sant Jordi diferent i molt especial. Doncs des de la direcció de CECAC es va viure amb la mateixa il·lusió i energia que sempre. Una Diada que, sens dubte, recordarem, no pel sentit en sí mateixa, sinó per l’oportunitat de poder gaudir de nou un dia amb tant significat per la cultura catalana.

“…des de la direcció de CECAC es va viure amb la mateixa il·lusió i energia que sempre.”

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ