preloader

Blog

24 d’abril, JORNADA DE PORTES OBERTES

La formació que s’adapta al teu demà

Els propers dies comencen a ser decisius per valorar totes les opcions de formació i escollir aquella que millor s’adapti a les competències de l’alumnat. Per aquest motiu, CECAC celebra el pròxim dissabte 24 d’abril JORNADA DE PORTES OBERTES C/ ESCÒCIA. 

Formació

 

Atenció a persones en situació de dependència

09:30 a 10:15

10:45 a 11:30

11:45 a 12:30

Integració Social

09:45 a 10:30

11:00 a 11:45

12:00 a 12:45

Doble titulació en turisme

10:00 a 10:45

11:30 a 12:15

 

 Aquestes xerrades estan contemplades per ser operatives dins de les directrius Covid-19 que asseguren un espai segur pels i les alumnes i les famílies.  Els coordinadors de cada família professional seran els responsables d’atendre i donar tota la informació necessària durant la jornada.

En què consistiran els pròximes Portes Obertes?

            CECAC juntament amb el seu equip de professionals es compromet a transmetre la manera en la qual comprenem l’acompanyament de l’alumnat en aquesta etapa educativa. Per aquest motiu, i poder ser el màxim de realistes possible, compartirem i explicarem en detall quin és el nostre dia a dia, i de quina manera atendrem a cada alumne/a, tenint en compte els seus estils d’aprenentatge i les seves preferències. Al mateix temps, s’exposaran els principals avantatges d’estudiar al CECAC:

  1. Escola oficial del lleure
  2. Formació Professional Dual
  3. Metodologia per projectes
  4. Universitat Cambridge
  5. Aprenentatge- Servei
  6. Entitats col·laboradores
  7. Erasmus+
  8. Reconeixement acadèmic

            A CECAC tenim en compte el perfil que compren cada alumne/a, doncs treballem per trobar la manera d’arribar a cadascun d’ells/es i connectar, a través de la formació i educació, aplicant metodologies actives, resolució de conflictes, activitats transversals i altres recursos que s’explicaran durant la jornada.

            Al final de la jornada, alumnes del nostre centre participaran, de forma telemàtica, per explicar a les famílies la seva pròpia experiència personal. Finalment, s’obrirà un torn de preguntes en el qual les famílies i els/les futures estudiants podran transmetre les seves inquietuds.

Us esperem el proper dissabte 24 d’abril. Per a més informació contacteu a través dels nostres canals habituals de comunicació.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ