preloader

Blog

8 d’abril, una jornada de coneixement

Descobrint els orígens

A CECAC ens importa el creixement personal i professional de tot el nostre alumnat. Per aquesta raó, sempre que hi ha oportunitat de fer-ho, el centre organitza activitats fora de l’aula per motivar la interacció i el dinamisme dels grups d’alumnes. Per aquesta raó, tot i la pandèmia, CECAC proporciona diferents vies de coneixement, sent les sortides extra curriculars una d’elles. 

El passat 8 d’abril l’alumnat de 1r de Turisme va tenir l’ocasió de visitar la ciutat de Girona, aprofundint en el coneixement de la ciutat medieval que s’amaga darrere dels seus barris d’intramurs i extramurs.

Durant la jornada, es va fer especial atenció al Monestir de Sant Pere de Galligants, les muralles, al barri gremial i a la ciutat fundacional al voltant de la Catedral i, sens dubte, també el call jueu.

Gràcies a la Glòria, la guia que va fer possible aquesta jornada interactiva, els i les alumnes van poder gaudir d’un dia diferent aprenent els orígens d’una ciutat meravellosa, sent tota la jornada en anglès.

Paral·lelament, els i les alumnes de 2n de GIAT van visitar Tarraco Romana el mateix dia 8 d’abril. Els nostres estudiants van poder visitar la ciutat, Patrimoni de la Humanitat. Tot visitant les muralles, el circ romà, el pretori, la maqueta i l’amfiteatre.

La jornada turística va ser possible gràcies a l’equip de l’empresa Itinere.

Sens dubte, i com ja es va comentar amb anterioritat, al CECAC treballem diàriament perquè, encara que continuem lluitant contra una pandèmia, els i les alumnes dels nostres centres puguin gaudir i compartir moments d’esbarjo, de coneixement, de descobriment… I tot això és possible a l’equip de CECAC i la seva energia per oferir un servei d’alta qualitat i garantir les competències professionals necessàries per a la doble titulació, és a dir, futurs professionals del turisme, com a guies o informadors turístics.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ