preloader

Blog

Futurs monitors/es de lleure, en plena natura

Jornada intensiva amb vistes de pel·lícula

Després d’anar contra qualsevol predicció meteorològica, la setmana passada vam aconseguir, juntament amb els i les alumnes del tercer curs de monitor/a de lleure, gaudir d’una jornada a l’aire lliure.

“...la setmana passada vam aconseguir gaudir d’una jornada a l’aire lliure.”

Abans de gaudir d’un dia diferent, l’alumnat va haver d’assistir a una classe teòrica en la qual es va poder explicar el que es necessita saber abans de dur a terme qualsevol activitat en grup. Una classe teòrica, però alhora dinàmica i molt necessària perquè els i les alumnes puguin gaudir del coneixement indispensable.

Aquesta classe teòrica tenia com objectiu en tot moment formar i informar els futurs monitors/es de lleure. Per poder gaudir d’un moment lectiu, dinàmic i educatiu, cal abans formar-se en aspectes essencials.

“...poder gaudir d’un moment lectiu, dinàmic i educatiu…”

En acabar la sessió formativa, l’alumnat va dividir-se en grups per començar l’expedició. Una expedició d’avantguarda. Els i les alumnes anaven rebent missatges de fum a través de la missatgeria instantània WhatsApp. La ruta va començar dirigint-los cap a la plaça del Nen de la Rutlla, seguidament la Font del Cuento, la Bassa, el Mirador del Pont per, finalment, arribar a un dels llocs més emblemàtics de Barcelona… els Búnquers.

“...un dels llocs més emblemàtics de Barcelona… els Búnquers.”

Un cop els i les alumnes es van reagrupar, vam finalitzar la sessió amb, sens dubte, unes vistes de pel·lícula.

Petits moments que regalen grans reflexions i, sobretot, encoratgen al nostre alumnat CECAC a seva la seva millor versió.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ