preloader

Blog

Nou portal web més dinàmic i intuïtiu

La setmana passada vam tenir el plaer de presentar-vos la nova imatge corporativa. Una imatge que s’adapta a la perfecció a les necessitats latents que tenen els estudiants de CECAC. Una imatge que, sens dubte, ofereix una nova experiència visual, posant de relleu la importància de la coherència entre el que som i com ens percebem.

Els canvis, però, no s’acaben aquí. Hem inaugurat la nova pàgina web www.cecac.cat. Aquest nou portal digital és l’expressió de la conjunció de tots els elements que configuren la marca. En el nou disseny s’inclou el dinamisme com a eix central del projecte.

Aquest nou portal digital és l’expressió de la conjunció de tots els elements que configuren la marca.

Oferir una bona experiència d’usuari a través dels nostres canals de comunicació és un dels objectius que voldrem mantenir d’ara fins endavant. El nou web reuneix les característiques essencials que ens capacita per oferir un servei distintiu i de qualitat.

Quines són les característiques essencials?

El nou disseny de la pàgina web permet la capacitat d’autogestió fàcil i intuïtiva. D’aquesta manera, els professionals dels centres educatius, els estudiants i famílies poden navegar-hi amb molta facilitat.

“…la capacitat d’autogestió fàcil i intuïtiva.”

Un segon aspecte és el responsive design. Aquest disseny permet adaptar el web a diferents dispositius mòbils. Aquest fet és extremadament necessari, ja que l’accés a la navegació cada cop més es fa a través d’aparells mòbils.

També hem cregut necessari disposar d’una bona organització. Amb un menú pop-up full screen, hem volgut plasmar tota la informació essencial als nostres centres. Aquest s’expressa d’una manera clara i precisa, fet que facilita la navegació en tot moment. Per tant, l’usuari té el control absolut de navegació que, en conseqüència, podrà sentir una major comoditat..

El disseny, alhora, respon a l’adaptació de l’estil corporatiu de CECAC. És així com s’han unificat els colors perquè es respiri el mateix look&feel que la resta d’elements que constitueixen la nostra marca.

“…s’han unificat els colors perquè es respiri el mateix look&feel…”

Des de CECAC desitgem oferir-te una nova experiència mantenint la presència dels nostres valors i raó de ser.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ