preloader

Blog

Canviem de nom i d’imatge, però mantenim l’essència.

Diuen que els canvis són necessaris i, molt d’ells inevitables. Aquests canvis ens proporcionen les eines necessàries per millorar cada dia la nostra versió. I, sens dubte, sempre hi ha quelcom que es pugui millorar. I, en conseqüència, ens ajuda a oferir un millor servei a professorat, alumnes i famílies.

Tenim el plaer de presentar-vos la nostra nova imatge corporativa CECAC (Centre Català Comercial). Aquest rebranding ha tingut en compte l’oferiment d’una nova versió de logotip, base line, eslògan, colors corporatius, tipografia i, finalment, el web oficial.

En la realització d’aquest canvi d’imatge hem volgut tenir molt present la missió, visió i valors que configuren la nostra essència. La nostra missió continua sent el fet d’oferir una formació rigorosa i de qualitat, preparar els nostres alumnes amb l’adquisició dels coneixements, procediments i les actituds necessàries per a integrar-se amb facilitat a l’entorn laboral. Gràcies al nostre equip docent volem seguir oferint una formació sòlida i de qualitat perquè el nostre alumnat pugui accedir amb èxit a l’entorn laboral. Per aconseguir-ho, volem seguir millorant i innovant en les nostres ofertes formatives i metodologies 2.0, fet que recull la nostra visió com a centre educatiu.

No menys important, seguim defensant els valors fonamentals (treball en equip, autoconeixement, responsabilitat i iniciativa) que propicien el creixement personal i acadèmic de tots els nostres alumnes.

Per tant, podríem dir que hem canviat d’imatge però continuem mantenint la nostra essència.

NAMING

El nom ACCC deixa pas a CECAC. Aquest nou nom ofereix una millor sonoritat, sent més harmònic i de fàcil recordació. Les dues primeres lletres “CE” corresponen al concepte “Centre”, les dues següents “CA” a la paraula ”Català” i la darrera “C” fa referència a “Comercial”. Es manté plenament l’essència de les tres paraules que formaven el logotip original, però amb un concepte molt més fresc, modern i actual.

LOGOTIP

Respecte el logotip, evoca claredat i professionalitat. La lletra “E” està una mica més avançada que la resta, simbolitzant els estudiants que confien en l’oferta docent dels centres. Aquests alumnes representats per la lletra “E”, estan un pas endavant,  millor preparats pel món laborar que la resta de competència.

BASE LINE: FORMANT FUTURS

Un dels objectius prèviament esmentats és el de voler oferir als nostres estudiants una formació sòlida i de qualitat perquè puguin incorporar-se al món laboral amb tot el coneixement possible. Per aquest motiu, el verb formar és la nostra missió, mentre que futurs fa referència al talent humà, aquell que prové dels nostres alumnes.

ESLÒGAN

Amb la creació de l’eslògan La formació que s’adapta al teu demà, l’objectiu és comunicar que les metodologies, processos de formació de CECAC… s’adapten al context actual tenint en compte el futur imminent, que asseguraran una resposta ràpida. Alhora, és una formació completa que té present les tendències, innovacions i diferents sinergies que conviuen en el moment actual.

COLORS CORPORATIUS

En la psicologia del color, la connotació del blau té aspectes positius que es vinculen directament amb l’ensenyament. S’associa directament a l’ús de la raó, deixant entreveure estats com la pau, la confiança, etc. També, inspira a la concentració de la ment.

  • El blau clar: s’associa amb la tranquil·litat, comprensió i suavitat.
  • El blau fosc: representa coneixement, poder, integritat i serenitat.

TIPOGRAFIA

Per a la tipografia del logotip  s’ha volgut utilitzar Bebas Neue. És molt completa, ja que compta amb quatre versions: thin, light, book i regular. El seu estil destaca per tenir unes línies netes i formes elegants. En la seva composició aporta senzillesa i, alhora, calidesa.

Com exposàvem a línies anteriors el canvi és necessari per continuar progressant i oferir una millor versió dels nostres serveis. Desitgem que amb aquesta nova imatge corporativa us pugueu sentir identificats en la seva única essència.

Expressar de nou el nostre agraïment a tots vosaltres per seguir-nos acompanyant en aquesta nova aventura.

Que la formació als nostres centres us ajudi a progressar en tots els vostres objectius.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ