preloader

Blog

Complementa els teus estudis amb l’educació en el lleure

A principis d’aquest mes d’octubre, des del nostre centre, vam iniciar el curs de Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. La seva formació prepara els integrants per intervenir, de forma educativa, en les diferents activitats de lleure infantil i juvenil. Amb les diferents eines i coneixement que el nostre professorat els facilita, els alumnes es veuen amb les competències suficients per organitzar, dinamitzar i avaluar les activitats en el marc de la programació general d’una organització en concret.

L’únic requisit que es demana és haver complert 18 anys el primer dia de curs. Aquest curs es desenvolupa al llarg de l’etapa lectiva de l’alumne/a. D’aquesta manera, s’aconsegueixen sinergies entre les diferents dinàmiques d’aplicació.

Al Centre Català Comercial creiem fermament que cal conèixer en profunditat l’opinió de les persones per poder apreciar diferents interpretacions de la realitat. Per aquest motiu, hem volgut preguntar a tres perfils: la Núria, professora del centre educatiu; l’Èric, alumne del centre; i l’Helena, alumna del centre.

“…cal conèixer en profunditat l’opinió de les persones per poder apreciar diferents interpretacions de la realitat.”

La Núria explica que és un curs molt divertit, on es desenvolupen diferents relacions amb els companys/es. Assegura que el contingut que s’aprèn és nou, ja que no és una formació formal.

“…es desenvolupen diferents relacions amb els companys/es.”

Durant l’any passat, l’Èric va estudiar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’atenció a persones en situació de dependència i, al mateix temps, va gaudir dels avantatges de la formació en lleure.  “M’ho vaig passar molt bé. Hi havia moltes dinàmiques, juntament amb diferents debats. És un curs que et canvia bastant com a persona.”

“M’ho vaig passar molt bé. Hi havia moltes dinàmiques, juntament amb diferents debats.”

Actualment l’Helena estudia el curs Tècnic superior en integració social. L’any passat, coincidint amb el nostre alumne Èric, també va cursar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’atenció a persones en situació de dependència mentre es formava en la nostra escola del lleure.

Els pròxims cursos de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil estan programats pels mesos de febrer i juliol del 2021. Pregunta’ns.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ