preloader

Blog

Cooperació Internacional amb Turisme

 

La setmana passada vam tenir el privilegi de donar la benvinguda a les alumnes de l’escola iFir de Lió en una emocionant col·laboració internacional. 🤝🇫🇷 Durant aquesta enriquidora experiència, es van dur a terme classes conjuntes amb els estudiants de 1r i 2n de turisme, així com diverses activitats relacionades amb els mòduls de tots dos cursos.

A més de les classes, les alumnes van visitar l’agència de viatges Pangea🌍, on van poder endinsar-se en el món del turisme i aprendre de primera mà sobre la indústria. Com a colofó, el nostre alumnat de 2n de turisme va preparar una fascinant ruta per la Barcelona Modernista, oferint a les nostres convidades una visió única de la riquesa cultural i arquitectònica de la nostra ciutat.

Aquesta col·laboració no només ha reforçat els nostres llaços internacionals, sinó que també ha proporcionat una experiència educativa inoblidable per a totes les parts implicades. Esperem amb entusiasme repetir aquesta experiència l’any vinent i continuar fomentant l’intercanvi cultural i educatiu entre les nostres institucions!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ