preloader

Blog

Visita a l’aeroport de Barcelona

El divendres 5 d’abril del 2024 l’alumnat de 2n de Turisme va fer una visita guiada a l’aeroport de Barcelona, ​​com a part de l’aprenentatge de la UF2 del MP03 (Venda de serveis turístics) del CFGS d’AAVV: concretament, sobre el transport aeri.

Les 4,5 hores de visita es van organitzar en 4 parts ben diferenciades:

1a) Benvinguda i presentació de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat: xerrada al Centre Cultural Aeronàutic on personal d’AENA va realitzar una presentació dels aspectes clau de l’aeroport.

2a) Tour amb autocar per la zona de pistes (tour perimetral), podent veure de prop l’hangar d’Iberia, les diferents pistes d’aterratge i torres de control i els avions que hi havia en aquell moment aparcats a les terminals 1 i 2 , així com els radars i sistemes de navegació aèria que es poden trobar a la plataforma de l’aeroport.

3a) A continuació ens desplacem fins al SATE (Sistema Automatitzat de Tractament d’Equipatges) de la Terminal 1 (T1), centre neuràlgic de la gestió de l’equipatge en aquesta terminal… a tall de curiositat, resulta interessant saber que, de mitjana, el nostre equipatge recorre una mitjana de 5 km. Per aquest circuit de cintes (que arriba fins als 25 km de longitud). També és interessant saber que l’aeroport de BCN és un dels aeroports europeus amb un índex més baix de pèrdues de maletes.

4a) Finalment, els alumnes van realitzar, en grups, una cerca d’informació (a la Terminal 1) tant als taulells de facturació com a les pantalles d’informació i cintes d’equipatges especials, per tal de poder respondre algunes preguntes de treball d’aquesta UF.

En resum, visita va ser molt completa i interessant: els/les alumnes realment la van gaudir i els va servir de suport per comprendre millor els continguts apresos al llarg d’aquesta UF.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ