preloader

Blog

Colònies: convivencia i diversió a parts iguals

Durant segon any consecutiu l’alumnat de CECAC Bruc ha gaudit d’uns dies de convivències en el Collel, un complex Lúdic Esportiu localitzat entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa. La finalitat d’aquests dies de convivències és millorar el clima del centre escolar a través de la realització d’activitats extracurriculars en petits grups, compartint, a més, l’experiència amb alumnes de diferents cursos i, aconseguint així, millorar les relacions interpersonals entre l’alumnat de tot el centre.

Enguany, l’alumnat ha dut a terme totes les activitats a l’aire lliure. Entre elles, destaca l’hípica, activitat en la qual l’alumnat en parelles, ha pogut gaudir d’un passeig en cavall al voltant de l’entorn natural. A més, també ha realitzat un recorregut de tirolines en la zona arbòria del complex, i ha interactuat en equips mitjançant una petita batalla de “archery“.

Les experiències viscudes durant les colònies sempre suposa un aprenentatge personal tant per a l’alumnat com per als docents, per la qual cosa s’espera que el curs que ve es puguin tornar a realitzar.

Que comenci el compte enrere!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ