preloader

Blog

Nadal al CECAC

Durant les últimes setmanes, tots els membres de la família CECAC, alumnat i professorat,han duu a terme diferents activitats que han marcat l’arribada del Nadal als nostres centres, i en les quals ens hem implicat de forma molt activa. 
 
El grup de primer de l’ESO ha escrit poemes nadalencs en català, elaborant una postal que ha estat inclosa en el mural una vegada llegida en veu alta per a la resta dels seus companys i han preparat una nadala que ha estat cantat en el dia final de les competicions esportives.
 
Alumnes de grau mitjà han realitzat manualitats i tallers de decoració nadalencs a les aules i un gran mural localitzat en l’entrada del centre escolar. També han visitat el Centre de Dia Marina i la Residència Fort Pienc, on han cantat nadales i han repartit postals nadalenques als usuaris, que van rebre la visita dels nostres estudiants amb molta il·lusió. Un dia van acompanyar als usuaris a la Fira de Santa Llúcia!
 
Per altra banda, els cicles de grau superior dels centres han fet diverses activitats, com ara teatre i nadales adaptades per part dels grups d’Educació infantil i Integració Social. Un altre grup d’Integració Social, també ha organitzat un recapte de joguines solidari amb una panera de premi. Aquests últims, han participat en el projecte de l’associació Avismón, portant bosses amb productes de Nadal a les cases de la gent gran.
Per últim s’ha celebrat la tradicional ruta de Nadal organitzada pels alumnes de la Doble titulació de turisme, a on han mostrat els racons de la ciutat als seus companys.
 
Un Nadal ple d’activitats i amb un objectiu comú; millorar la convivència, enfortir els valors i formar millors persones.
 
Bones festes a totes i tots!
Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ