Cecac

Preinscripció universitària per a titulats de CFGS

Des de CECAC felicitem els estudiants pròximament universitaris. 

Els cicles formatius superiors són una via directa per accedir a graus universitaris sense necessitat d’una prova obligatòria. Això és perquè la qualificació mitjana obtinguda a la titulació funciona com a nota d’accés.

En el cas que l’estudiant vulgui millorar la seva nota d’accés, pot presentar-se voluntàriament a la fase específica de les PAU. Tota la informació referent a aquesta convocatòria i a la formalització de la preinscripció universitària es troba a la web oficial de la Generalitat de Catalunya.

Un altre avantatge dels cicles formatius superiors és que algunes assignatures de Grau es convaliden com a matèries cursades amb relació a crèdits de determinats CFGS.

Des de CECAC ens enorgulleix felicitar els nostres alumnes que s’han presentat a la fase específica de les PAU, ja que han obtingut molt bons resultats. Un cop superada, poden realitzar la preinscripció a la universitat durant els pròxims dies. També felicitem amb orgull als altres titulats de CECAC que ja han accedit satisfactòriament als graus universitaris desitjats.

No mereixen menys mèrit els nostres alumnes després d’haver superat amb èxit un any diferent i complicat. Moltes gràcies per confiar en el nostre ensenyament i us desitgem un pròsper futur professional.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.