preloader

Blog

L’intercanvi cultural, essencial pel creixement personal

Alumnat de CECAC s’aventura a viure una experiència personal i professional a l’estranger

Per poder créixer personalment i professionalment, no només és necessari una formació adequada a les necessitats de cada persona, sinó que el fet de considerar altres realitats contribueix al creixement de l’ànima.

“…el fet de considerar altres realitats contribueix al creixement de l’ànima.”

Cada vegada més, el nostre alumnat està conscienciat i sensibilitzat amb altres cultures, llengües, hàbits, creences… I, el més probable és que, amb el pas dels anys, aquest sentiment sigui major. En un món globalitzat és necessari viure i intercanviar pensaments amb altres realitats, que poden considerar-se realitats llunyanes. Només quan les acceptem i les entenem som capaços de créixer.

CECAC defensa fermament la necessitat de viure aquestes experiències, per aquest motiu sempre es posa al servei de l’alumne/a l’opció a realitzar voluntariats o bé Erasmus+. És així com, per exemple, estudiants de 1° d’Integració Social (20-2021) han volgut aventurar-se a fer el voluntariat a Amarante (Portugal). Totes elles gaudiran d’aquesta experiència durant poc més d’un mes, executant un projecte en comú. A més, conviuen amb altres estudiants europeus i participen en entitats col·laboradores en tasques afins al seu perfil professional.

“…la necessitat de viure aquestes experiències, per aquest motiu sempre es posa al servei de l’alumne/a l’opció a realitzar voluntariats o bé Erasmus+.”

Al mateix temps, quatre alumnes de 1° i 2° de Turisme estan realitzant diverses col·laboracions amb empreses turístiques per començar en l’organització d’esdeveniments. En aquest cas, els estudiants participen en aquest Erasmus+ (voluntariat) durant tot el mes de juliol i ho fan a l’estat de Bulgària.
Sens dubte, aquests/es alumnes ompliran la seva motxilla plena de vivències i perspectives noves, fet que des de CECAC creiem essencial pel progrés de la mateixa persona.

“…vivències i perspectives noves, fet que des de CECAC creiem essencial pel progrés de la mateixa persona.”

Si tens interès a saber com pots formar part d’aquests projectes, contacta amb nosaltres a través dels nostres canals de comunicació oficials.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ