preloader

Blog

Les crisis com a oportunitat de millora

En un context de canvi, CECAC potencia les fortaleses humanes de cada persona

A les portes d’acabar aquest curs 20-2021 i amb moltes ganes de retrobar-nos en el curs vinent. Com ja portem expressant durant tot aquest temps, sens dubte, aquest curs ha estat, si més no, molt insòlit. I, encara que no s’hagi pogut treballar els aspectes més relacionals i transversals de la comunicació, estem desitjant fer-ho el proper curs.

Un curs que sembla ser que serà més flexible, mantenint els grups bombolla amb mascaretes, però ja sense distàncies de seguretat i optant a una presencialitat 100% als centres CECAC.

“…però ja sense distàncies de seguretat i optant a una presencialitat 100% als centres CECAC.”

A CECAC creiem fermament que qualsevol crisi és una oportunitat per aprofundir en altres maneres d’aprenentatge. És un repte, però, alhora, una gran oportunitat per posar en relleu allò que és important.

Les classes online han posat en evidència que les relacions humanes són més satisfactòries si es viuen en directe, però que, gràcies a la tecnologia hem pogut estar més a prop que mai els uns dels altres.

“…relacions humanes són més satisfactòries si es viuen en directe…”

Apostant per diferents canals, tots els nostres centres han tingut clar des de l’inici que l’objectiu és sempre fomentar el creixement personal i professional de l’alumnat, potenciant les fortaleses humanes de cada persona.

“…potenciant les fortaleses humanes de cada persona.”

Sense deixar de focalitzar-nos en allò que és important per a nosaltres s’ha pogut assolir els objectius generals i les competències associades als currículums formatius.

Per aquest motiu, volem agrair a cada alumne/a la seva contribució, la seva dedicació i la seva passió en la feina ben feta, en voler progressar i no deixar d’aprendre mai.

Perquè de ben segur que els pròxims anys estan plens de reptes, però és això el que ens fa estar vius, estimar la innovació sense deixar de banda allò que ens defineix.

Gràcies a tots i a totes per fer dels centres CECAC el lloc ideal per créixer.

“…estimar la innovació sense deixar de banda allò que ens defineix.”

 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ