preloader

Blog

Submergint-nos en terres gironines

L’alumnat de 2n de GIAT visita la ciutat de Sant Feliu de Guíxols

Ja queden menys dies per acabar el curs 20-2021. I, sens dubte, aquest curs ha estat un repte en tots els sentits. Tant l’alumnat com el professorat s’ha hagut d’adaptar a noves maneres d’aprenentatge i ensenyament. Maneres que, sovint, no han estat senzilles. Però, sens dubte, ha estat un aprenentatge de què significa ser resilient en un context que constantment està en canvi.

“…l’alumnat com el professorat s’ha hagut d’adaptar a noves maneres d’aprenentatge i ensenyament.”

I enmig de tots aquests reptes, el passat 18 de maig l’alumnat de 2n GIAT va participar a dues activitats a la ciutat gironina de Sant Feliu de Guíxols.

L’activitat va començar per una petita formació de què implica la feina en una oficina d’informació. Això va permetre als estudiants descobrir quines són les dinàmiques del dia a dia. En aquesta activitat, l’alumnat va tenir el plaer de compartir espai i temps amb la Núria Cucharero, regidora de Turisme, la Mercè Pérez, informadora turística, la Sílvia Alemany, cap de l’àrea de patrimoni cultural i, finalment, la Núria Cherta, cap de l’àrea de turisme.

“…què implica la feina en una oficina d’informació.”

            La seva presència va aportar molt de valor a l’activitat, ja que els i les alumnes van poder intercanviar pensament i preguntar dubtes.

            Més endavant, la Carmina Ontiveros, guia professional, va compartir i explicar en profunditat la seva experiència i punt de vista sobre quines són les tasques que un/a guia acompanyant hauria de realitzar.

“…quines són les tasques que un/a guia acompanyant hauria de realitzar.”

Al mateix temps, tot el grup gaudia de la visita a l’entrada del Monestir, i actual centre històric de la ciutat. També, van tenir l’oportunitat de visitar l’antic hospital municipal.

Abans de finalitzar l’activitat, gràcies a l’ajuda de la Georgina i la Cristina, responsables de l’activitat amb canoes, cada alumne/a es va poder submergir i transformar en un autèntic detectiu per resoldre la desaparició de quatre detectius a la Costa Brava, tot això a través d’un format escape room.

 

 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ