preloader

Blog

Complementa els teus estudis al sector del Lleure

CECAC t’ofereix un curs online per a dirigir activitats de lleure infantil i juvenil

Una vegada finalitzat el darrer curs, és hora de pensar en el demà i considerar una nova formació als nostres centres CECAC. Com et sona realitzar una formació complementària a la nostra Escola de Lleure? Un dels estudis complementaris que són a disposició vostra és el Curs de Director/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil.

Aquesta formació us prepara als alumnes per coordinar equips en activitats de lleure dirigides a la infància i la joventut. En específic, us permet desenvolupar les capacitats de planificació, gestió i avaluació de projectes de lleure educatiu, així com la dinamització i control de l’equip de monitors de lleure.

“…coordinar equips en activitats de lleure dirigides a la infància i la joventut.”

El curs de Director/a de Lleure conta d’un total de 410 hores. Les competències i tasques esmentades es recullen en els 5 mòduls formatius que ofereix el curs: D1, D2, D3, D4, DP.

L’últim mòdul, en especial, consisteix en la realització de pràctiques professionals. Aquí és on els estudiants teniu l’oportunitat d’aplicar l’aprenentatge lectiu a la realització de les funcions reals d’un director d’activitats de lleure. Els requisits per dur-les a terme són que han de ser activitats continuades o intensives, el grup d’infants o joves ha de tenir entre 3 i 20 anys i l’aspirant a director de lleure ha de ser mínim 3 anys més gran que el grup.

“…l’oportunitat d’aplicar l’aprenentatge lectiu a la realització de les funcions reals d’un director d’activitats de lleure.”

Ara et preguntaràs, ‘Quina titulació aconsegueixo una vegada finalitzat el Curs?’ Després de superar amb èxit l’etapa lectiva i l’etapa de pràctiques, obtens un diploma oficial i el carnet de Director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. Tots això, ni més ni menys, que de la mà de la Direcció General de Joventut del Centre Català del Lleure.

“…obtens un diploma oficial i el carnet de Director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.”

També t’interessarà conèixer les sortides professionals que ofereix el curs. Aconseguida la titulació, podràs planificar i dirigir activitats de lleure en diferents sectors. Per exemple, en l’àmbit escolar coordinaràs equips de monitors. En el sector de l’educació podràs dirigir activitats de casals, colònies i campament. I, per últim, en l’àmbit de l’oci portaràs la gestió de l’equip educatiu.

Per últim, però no menys important, mencionar que el pròxim curs de Director/a de Lleure serà en format online i començarà a l’octubre de 2021. Contacta ara amb nosaltres per saber més informació!

“…el pròxim curs de Director/a de Lleure serà en format online i començarà a l’octubre de 2021.”

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ