preloader

Blog

L’èxit dels nostres exalumnes és la nostra satisfacció

Al Centre Català Comercial tenim molt en compte l’opinió tant dels nostres alumnes com dels nostres exalumnes. És així, doncs, l´única manera de conèixer la realitat de cada un d’ells i apropar-nos una mica més al model formatiu quasi perfecte.

Conèixer la seva experiència ens permet avançar, tot millorant els aspectes més importants i destacats per l’alumnat. Per aquest motiu, donem veu i visibilitat als estudiants que han pogut gaudir de l’experiència ACCC. Ser part del nostre projecte, beneficiar-se del coneixement adquirit i, sobretot, fer incidència en totes aquelles eines i capacitats que han aconseguit al llarg de la seva formació.

“Conèixer la seva experiència ens permet avançar, tot millorant els aspectes més importants i destacats per l’alumnat”

Així ho explica Víctor Gamez, un exalumne que va cursar el CFGS d’Assistència turística i el CFGS d’Agència de viatges i gestió d’esdeveniments, la doble titulació en turisme. “El meu pas pel Centre Català Comercial va ser una gran experiència, molt profitosa, gràcies a les pràctiques que vaig realitzar, així com també els professors i l’escola”.

És evident que l’èxit del nostre alumnat és el nostre èxit. Veure com cada persona evoluciona i no només creix professionalment, sinó també personalment, ens omple de satisfacció.

La Gemma Domènech també va estudiar al Centre Català Comercial, concretament Integració social. “M’ajuda a comprendre, a veure diferents col·lectius, que són vulnerables o realment necessiten una atenció personalitzada. I, veure en quins possibles col·lectius a mi m’agradaria desenvolupar el meu coneixement”

  • I què ens explica la Cristobalina Albendiz, professora del Centre Català Comercial?

“Al Centre Català Comercial ens basem en el treball individualitzat, sobre les necessitats que té cada alumne. Els professors del centre han de ser un guia, un referent i un recolzament en el procés d’aprenentatge de cada alumne”.

Als nostres centres de formació prima la importància del treball en equip, perquè considerem que entendre el seu funcionament ajuda als futurs professionals a comprendre i desenvolupar-se en diferents situacions amb diferent gent.

Demana’ns més informació sobre qualsevol grau mitjà o grau superior i, de seguida, ens posarem en contacte. El teu futur mereix la millor formació i atenció.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ