preloader

Blog

Ets exalumne del nostre centre? Beneficia’t de tots els avantatges

En els nostres centres de formació tot el professorat vetlla per oferir un complet acompanyament de l’estudiant en el seu curs acadèmic. No obstant això, el nostre compromís i valor com a centre de formació de professionals ens permet oferir, un cop l’estudiant ha finalitzat els estudis, una orientació personal i professional. Per tant, la tasca més important comença quan els nostres alumnes es graduen.

“…la tasca més important comença quan els nostres alumnes es graduen.”

El nostre principal objectiu, com s’ha especificat anteriorment, és el d’oferir i facilitar un creixement acadèmic, personal i professional, dels més de 90 alumnes que es graduen cada curs escolar als nostres centres. Per aquest motiu, va néixer el projecte exalumnes. Un projecte amb ànim de mantenir el vincle, compartir experiències i evolucionar junts, formant part sempre de la comunitat ACCC, una comunitat que conjuga tradició, innovació i compromís vers el nostre alumnat.

  • QUINS SÓN ELS AVANTATGES DE FORMAR PART DEL PROJECTE EXALUMNES?

Primer de tot, un cop t’hagis graduat podràs contactar-nos (info@accc.es) i tindràs l’oportunitat de participar en tallers i jornades de totes les àrees formatives. Alhora, també, procurem oferir-vos facilitats per poder incorporar-vos al món laboral amb seguretat, rapidesa i confiança. Per aquest motiu, comptem amb una borsa de treball on podràs participar en les ofertes laborals i tenint en compte sempre la candidatura de cada perfil dins la xarxa d’entitats col·laboradores del centre.

“…comptem amb una borsa de treball on podràs participar en les ofertes laborals i tenint en compte sempre la candidatura de cada perfil…”

És evident que cada persona té una experiència professional molt diferent. No obstant això, el teu camí en l’àmbit o sector serà un testimoni molt valuós pels alumnes que inicien o estan cursant els seus estudis de Formació Professional. Per això, organitzem jornades d’exalumnes perquè pugueu explicar en primera persona la vostra experiència i, alhora, intercanviar dubtes o preocupacions dels nostres estudiants.

“…organitzem jornades d’exalumnes perquè pugueu explicar en primera persona la vostra experiència…”

Un dels nostres valors afegits és l’acompanyament i l’orientació en qualsevol decisió acadèmica i/o professional. Per a nosaltres el més important és que pugueu esprémer el coneixement que s’ha obtingut a les aules i el pugueu posar en pràctica en l’àmbit professional.

Forma part de la nostra comunitat, del nostre projecte exalumnes i beneficia’t professionalment.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ