preloader

Blog

Visita a l’Institut Guttmann

[vc_row][vc_column][vc_column_text]El dimarts 28 de gener de 2020, l’alumnat de 2n d’Integració Social va visitar l’Institut Guttmann, a Barcelona.

L’Institut Guttmann té com a objectiu principal promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic. També desenvolupar la recerca i la docència en aquest àmbit de la neurociència, i prestar-los el suport i els serveis més adequats per assolir una reinserció social satisfactòria, i alhora contribuir al ple reconeixement dels seus drets i a una efectiva equiparació d’oportunitats.

La visita va estar organitzada per la Carolina Mendoza, relacions públiques de l’Institut Guttmann. Després, la Mercè, ens ha explicat el funcionament del centre i en Javier ens ha donat el seu testimoni sobre la seva experiència, d’una manera molt propera i sense tabús. Ha fet que empatitzessin  molt amb ell i també, ens ha fet reflexionar.

Si voleu tenir més informació sobre l’Institut Guttmann, us recomanem que visiteu la seva pàgina web: https://www.guttmann.com/ca[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1581495448524-cc5c4715-47f1-9″ include=”27457,27459,27461″][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ