Cecac

LA FORMACIÓ QUE ET FARÀ VOLAR!

CFGS Doble titulació en Turisme

El nostre centre, especialitzat en l’àmbit turístic, té aprovat un projecte específic pel Departament d’Ensenyament en el que es cursen dues titulacions de manera paral·lela durant dos cursos escolars. Aquestes titulacions són els cicles de grau superior de Guia, informació i assistència turístiques + Agencia de viatges i gestió d’esdeveniments. També inclou un mòdul de creació pròpia que inclou continguts sobre les noves tecnologies aplicades al turisme a on es treballen les competències digitals necessàries per a un professional del sector.

Informació pràctica

Doble titulació en Turisme

Característiques

CFGS Guia, informació i assistència turístiques.
CFGS Agència de viatges i gestió d’esdeveniments.

Durada

2 cursos / 1400 hores
600 hores de pràctiques

Idiomes

Català, castellà, anglès i francès

Horaris

1r curs 08:00 h a 14:30 h
2n curs de 08:00 h a 14:30 h i
dos dies se sortirà a les 15:30 h

Competències

Doble titulació en Turisme

Els perfils Professionals d’aquestes dues titulacions tenen com a competència general, planificar, promocionar i informar sobre destinacions turístiques de base territorial, guiant i assistint viatgers i clients, en terminals, mitjans de transport, esdeveniments i altres destinacions turístiques, així com programar i realitzar viatges combinats i tot tipus d’esdeveniments, vendre serveis turístics en agències de viatges i a través d’altres unitats de distribució, proposant accions per al desenvolupament dels seus programes de màrqueting i assegurant la satisfacció dels clients.

Currículum

Doble titulació en Turisme

Cursant la doble titulació de Turisme estudiaràs els següents Mòduls Formatius repartits en dos cursos:

Sortides professionals

Doble titulació en Turisme

Aquest/a professional exercirà l’activitat al sector turístic, entès en el seu sentit més ampli, el qual inclou tot tipus d’esdeveniments, terminals de viatgers i empreses de transport, a més de les àrees turístiques tradicionals, com ara destinacions i punts d’informació, entre d’altres. També podrà treballar com a agent i consultor de viatges, organitzador d’esdeveniments, promotor comercial, venda de viatges i serveis turístics, empleat del departament de reserves (booking), centrant-se també en l’àmbit de reserves i organització d’esdeveniments.

Pràctiques

Doble titulació en Turisme

El nostre centre estableix convenis de col·laboració amb empreses i institucions molt diverses dins del sector de la família d’Hostaleria i Turisme, per a les estades de formació, incloent opcions de mobilitat internacionals i a les illes Balears i Canàries. Aquestes són algunes de les nostres entitats col·laboradores:

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

Play Video
Play Video
Play Video

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.