preloader

Blog

La Tardor al CECAC: Decorem i Connectem

A finals d’octubre es va realitzar una activitat transversal a nivell de centre, amb la temàtica de la Tardor. L’objectiu era decorar l’escola i treballar les diferents competències claus com ara: innovació, treball en equip, relacions interpersonals, entre d’altres.

 

 

En aquesta activitat van participar l’alumnat de 1r del Grau Superior d’Integració Social i el grup de 1r del Grau Superior d’Educació Infantil, amb la finalitat de dinamitzar i cohesionar els dos grups. 

A cada classe es va portar a terme una proposta que el professorat havia planificat i dissenyat, com ara un taller de confecció de fulles a traves de macramé, l’elaboració des de zero d’una tenda tipi i a traves del modelatge, una activitat amb fang on vam simular una foguera.  

Així doncs, entre totes vam decorar un espai compartit entre les dues classes i el vam convertir en una zona de descans i germanor.  

A més a més, en l’àmbit del mòdul “Expressió i comunicació”, concretament “expressió plàstica” els alumnes de 1r d’Educació Infantil van treballar la temàtica de la “Castanyera”. Una festa que com tots bé sabem es molt comú en les Escoles Bressol!  

 

Vam elaborar la nostra pròpia Maria Castanyera que ens ha acompanyat durant tota la tardor i ens ha portat moltes castanyes i moniatos.  

A continuació us presentem una filmació del procés d’elaboració del taller i unes imatges amb el resultat de tots els nostres projectes. L’escola ha quedat FANTÀSTICA!

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ