preloader

Blog

Fira Internacional del Turisme a Madrid

Els dies 20 i 21 de gener els alumnes de 2n de Turisme han viatjat a Madrid amb la finalitat d’assistir a FITUR (Fira Internacional del Turisme, una de les més importants del món), on han recorregut multitud de països de tot el món, que ensenyen les seves destinacions turístiques, la seva cultura, les seves tradicions i les últimes tendències dels viatges. A més, els estudiants de Turisme han provat diferents aliments i begudes típiques de les diferents regions, han assistit a diversos espectacles folklòrics i, fins i tot, han estat obsequiats amb algun producte típic o publicitari. 

Quant al Madrid més cultural, els estudiants viatgers s’han delectat descobrint algunes de les pintures més impressionants de la història de l’art en el museu Nacional del Prat, com, per exemple, “El jardín de las delicias”, de El Bosco; “Las Meninas”, de Velázquez; o “Los fusilamientos del 2 de mayo”, de Francisco de Goya.

Aquest mateix dia, a la tarda, els estudiants no van voler perdre’s l’oportunitat de fer un tour a peu de la mà d’Iván (nostre il·lustrat guia turístic), que ens va citar en el barri de La Llatina per a començar la ruta pel Madrid dels Àustries, continuar pel Barri de les Lletres, passejar per Chueca i, finalment, acabar en Malasaña, amb la seva animada vida nocturna.

En definitiva, ha estat una escapada de 2 dies realment fructífera, en la qual hi ha hagut temps per a l’art, per a la història, per a descobrir múltiples destinacions turístiques del món, per a trepitjar-se Madrid a dalt i a baix … i, fins i tot, per a les abraçades i per a algunes ballarugues!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ