preloader

Blog

Gran Recapte i classificació dels aliments

Una any més, els grups de primer i segon d’Integració social de CECAC Escòcia, hem volgut participar del gran recapte que organitza el banc dels aliments. Aquesta campanya es durà a terme el 25 i 26 de novembre mitjançant la recollida física d’aliments en diferents supermercats del territori català, i del 25 de novembre al 6 de desembre mitjançant donacions monetàries en alguns establiments i a la web www.granrecapte.com.

També hem assistit a la classificació del gran recapte del Banc dels Aliments. L’activitat ha consistit en ordenar els diferents aliments que es van aconseguir durant el cap de setmana. Moltes persones van col.laborar aportant diferents productes; des de llet, arròs i llegums, fins a bolquers i productes de neteja. Com us podeu imaginar, hi havia molta feina per fer, és per això que aniran passant diferents voluntaris al llarg del mes, per tal d’ajudar en aquest procés. 

Una campanya com el Gran Recapte és essencial perquè els Bancs dels Aliments puguin omplir el rebost i tenir assegurada la distribució, els propers mesos, i arribar a aquelles famílies que ho necessiten.

Us animem a participar, i us adjuntem algunes fotografies de l’experiència.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ