preloader

Blog

CAI a les aules

PRÀCTIQUES DE C.A.I. AL CENTRE

Cures bàsiques 1

Dues alumnes realitzen una pràctica de cures bàsiques d’infermeria  a un pacient dependent hospitalitzat  en una de les nostres aules de simulació clínica.  La qualitat de les cures auxiliars d’infermeria comença amb la formació dels futurs sanitaris.

cures bàsiques 1 

***

Cures bàsiques 2

Una de les tasques que realitzaran els futurs tècnics/ques en cures auxiliars d’infermeria serà la presa dels signes vitals, per aquesta raó, fem nombroses pràctiques a classe en vers a la presa de la pressió arterial, freqüència cardíaca, freqüència respiratòria, Tª, etc. A més, ens agrada combinar la teoria amb la pràctica.

cures bàsiques 2

***

Cures bàsiques 3

Els auxiliars d’infermeria assistent a  les persones en totes i cadascuna de les seves etapes de la vida. Per això, fem exercicis de simulació amb pacients nounats i infants, perquè volem que els/les nostres alumes assoleixin les competències necessàries per poder dur a terme les cures auxiliars d’infermeria necessàries en cada moment.

cures bàsiques 3

***

Cures bàsiques 4

Com a membre de l’equip multidisciplinar que trobaran a l’hospital un cop que se incorporin al món laboral, assistiran a pacients en situacions critiques, per tant han d’estar preparat per actuar davant d’aquestes situacions. Per aquesta raó, fem nombroses pràctiques de primers auxilis; de segur que posarem las nostres vides en bones mans.

cures bàsiques 4

***

Cures bàsiques 5

Altre àmbit on podran treballar els auxiliars d’infermeria es al camp de l’odontologia. Motiu pel qual,  cursem una assignatura anomenada “tècniques d’ajuda odonto-estomatològiques”, dins de la qual fem pràctiques com aquesta, en la que els alumnes han de identificar les diferents estructures anatòmiques del crani i la boca. Sense cap tipus de dubte, aquestes moments de pràctiques son els que més li s’agraden al nostres alumnes i professors/es.

cures bàsiques 5b

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ