preloader

Blog

Pràctiques d’APSD

AULES

APSD 2

APSD 1

Mitjançant  els jocs, es pugui estimular certes capacitats cognitives, per aquesta raó, fem diferents simulacions a classe perquè els alumnes i futurs treballadors/es siguin capaços de dur a terme aquestes activitats amb la major destresa possible.

APSD 1

APSD 2

Es molt important tenir cura del pacient dependent, per això, formen als nostres alumnes i futurs Tècnics/ques en atenció a persones en situació de dependència, perquè puguin suplir totes les tasques que el pacient no pugui fer per mantenir cobertes les seves necessitats bàsiques. Amb la pràctica es com millor aprenen.

APSD 3

APSD 3 

L’empatia, el acompanyament  i el suport emocional son 3 pilars bàsics a l’hora d’atendre a persones dependent. Amb certa freqüència, fem simulacions a classe per apropar als nostres alumnes a la realitat que es trobaran quan arribin a les pràctiques que faran en centres soci-sanitaris amb usuaris dependents durant el segon curs.

APSD 4

APSD 4

Les/els  nostres alumnes han d’aprendre a utilitzar diferents dispositius i eines per suplir certes necessitats bàsiques dels usuaris dependent. Al nostre centre fem diverses pràctiques perquè els alumnes assoleixin les destreses per dur a terme aquestes tasques.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ