preloader

Blog

Completa el teu cicle formatiu amb un títol oficial d’anglès per la Universitat de Cambridge

Degut que cada país o estat parla des d’un punt de vista diferent i, sovint ho fa amb una llengua pròpia, les Nacions Unides van incorporar sis idiomes oficials: l’àrab, el xinès, l’anglès, el francès, el rus i l’espanyol. Per tant, és evident que el multilingüisme permet establir comunicació entre diferents persones amb cultures i llengües diferents.

“La nostra escola està oficialment reconeguda com a Escola Formadora d’exàmens oficials de Cambridge.”

Al Centre Català Comercial sabem que l’ús de les llengües facilita la comunicació i connexió amb altres persones i, sobretot, afegeix valor al currículum professional. Per aquest motiu, la nostra escola està oficialment reconeguda com a Escola Formadora d’exàmens oficials de Cambridge.Tots els nostres alumnes tenen l’oportunitat de formar-se en la llengua anglesa. Per fer-ho, a l’inici del curs, l’estudiant ha de realitzar una prova de nivell per valorar quin coneixement té de la llengua. Durant el curs, l’estudiant assisteix setmanalment a les classes de preparació per als exàmens oficials d’anglès dels nivells B1- B2- C1. En aquestes classes es proporciona tot el material relacionat amb els quatre eixos essencials de l’examen, com són el writing, listening, speaking i reading, per tenir les competències necessàries per poder-se examinar i superar la prova.

“…preparació per als exàmens oficials d’anglès dels nivells B1- B2- C1”

Al finalitzar el cicle formatiu, l’estudiant obtindrà el títol oficial corresponent per la Universitat de Cambridge. Les titulacions de Cambridge no només són un certificat que valida el coneixement de la llengua, sinó que garanteixen un aprenentatge sòlid i de formació continuada de l’anglès.

“…un símbol d’excel·lència personal i professional per a milers d’empreses”

Sigui quin sigui el teu objectiu acadèmic i professional, les titulacions oficials d’anglès avalades per la Universitat de Cambridge són un símbol d’excel·lència personal i professional per a milers d’empreses.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ