preloader

Blog

Educació Infantil i les tres sortides: parc infantil i escoles bressol

 

Durant aquest mes de març el nostre alumnat de primer d’Educació Infantil ha realitzat un seguit de sortides simultànies on han pogut conèixer i aprofundir en dos àmbits d’intervenció, en concret un parc infantil i dues escoles bressol municipals de Barcelona.

Per realitzar aquestes tres sortides, s’ha dividit el grup classe en tres subgrups per tal que puguin vivenciar la pràctica educativa en entorns reals. Un cop realitzades les tres sortides han hagut de completar un dossier amb tres consignes diferents, una per cada sortida, on han hagut de reflexionar i posar en pràctica tota la teoria impartida en els diferents mòduls.

D’una banda, han realitzat una sortida al parc de Can Batlló on han pogut posar en pràctica i avaluar el parc segons la normativa que regeix els espais exteriors.

 

D’altra banda, han pogut tenir el primer contacte en dues escoles bressol municipals: EBM El Tren i EBM Germanetes. Dues escoles bressol molt diferents on han pogut comparar aspectes del centre, com ara la metodologia que segueixen, les instal·lacions i espais, el paper de l’educador/a i les activitats organitzades al voltant de les rutines segons el grup classe. Però també amb l’observació cap als infants, tenint en compte aspectes cognitius, motrius, afectius, comunicatius i relacions amb la seva pròpia autonomia.

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ