preloader

Blog

Sortida de Turisme a Pangea i Segway

Aquesta setmana amb l’alumnat de primer de Turisme hem visitat l’empresa Segway Tours Barcelona. Aquesta empresa que ofereix visites guiades en bicicleta elèctrica i amb segway és una de les companyies amb les que col·laborem per a la formació de l’alumnat en centre de treballs.

Amb aquesta activitat vam poder conèixer una miqueta més a fons alguns racons de Barcelona i alhora descobrir una altra manera innovadora de fer visites guiades; en segway!

Així doncs, vam poder aplicar els coneixements adquirits als mòduls professionals que estem cursant i en els que estudiem diferents productes turístics i la sortida que tenen en destinacions concretes com ara Barcelona. Per altra banda, ens vàrem fer també una idea del tipus de client onvan dirigides aquestes activitats analitzant el client diana i, òbviament, vam poder també analitzar la professió del guia turístic i la diversitat de visites guiades que pot arribar a realitzar. Ha estat una visita molt enriquidora i dinàmica que ens ha permès tenir un contacte directe amb el qual serà d’aquí ben poquet el nostre mercat laboral: el turisme.

Amb l’alumnat de segon curs de Turisme hem visitat Pangea, la botiga de viatges més gran del món, on hem après, de la mà de Carlota Sopeña, el funcionament d’una agència de viatges que basa la seva activitat en la personalització i l’experiència pròpia de cada viatger, així com els esdeveniments que organitzen en els diferents espais de l’agència.

Aquest mateix matí hem gaudit de la meravellosa col·lecció de llibres de viatges i guies de Altaïr, la llibreria especialitzada més gran d’Europa i espai cultural de referència a la ciutat de Barcelona.

En definitiva, al llarg d’aquest matí hem descobert dos models d’empreses turístiques molt dispars i, al seu torn, molt curiosos i reeixits, cadascun en el seu àmbit del sector. Ha estat, sense cap dubte, una jornada molt interessant i reflexiva sobre aquest meravellós món dels viatges.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ