preloader

Blog

Sortida a l’ONCE i taller de llengua de signes

Des de CECAC Bàrcino promovem l’acceptació i la inclusió de la diversitat com a riquesa. Educar i intervenir des del respecte a la diferència i l’acompanyament de totes les persones és un principi ineludible per a nosaltres. Els nostres alumnes, com a futurs Integradors Socials i Educadors Infantils, participen en experiències inclusives i enriquidores, que els permeten entrar en contacte amb diferents col·lectius, recursos i intervencions.

Durant el curs s’han visitat diferents serveis que treballen en el seu dia a dia l’atenció a la diversitat, així com hem dut a terme també activitats i tallers relacionats amb l’adquisició d’habilitats i eines per a la inclusió.

Hem visitat l’ONCE on hem pogut conèixer una mica més quins recursos i serveis que tenen, també hem fet un curs de llenguatge de signes on hem pogut aprendre a comunicar-nos amb una persona amb sordesa i per últim, hem dut a terme una xerrada amb una professional de la psicologia clínica, on hem parlat de l’educació emocional.

Aquestes tres experiències han sigut molt importants pels i les nostres alumnes, ja que ajuda a adquirir habilitats i competències útils pel seu desenvolupament professional! 

 

   

“Qui és diferent no m’empobreix, m’enriqueix.”    

Antoine de Saint-Eupéry 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ