preloader

Blog

VISITA FUNDAESPLAI

El passat dimecres 1 de febrer, vam rebre a l’escola l’entitat FUNDAESPLAI. El motiu de la visita és perquè aquesta entitat està posant en pràctica un projecte pilot d’investigació i acompanyament educatiu que persegueix conèixer les necessitats acadèmiques i laborals dels joves estudiants. 
En primer lloc, les dinamitzadores van explicar en què consistia l’entitat en el qual treballen i el perquè de la voluntat de realitzar aquest projecte. En segon lloc, es va realitzar una dinàmica per conèixer els temors, dubtes, inquietuds dels estudiants en relació al futur més immediat.
Aquesta activitat va permetre posar en comú que la nota de tall, el pas a la universitat,  les dificultats que pot suposar entrar al món laboral sent jove menor de 25 anys i sense experiència….
Cal destacar que aquesta investigació no acaba aquí, sinó que rebrem de nou a les dinamitzadores en qüestió de dos mesos per seguir treballant sobre aquest pas tan important: la transició cap al món laboral o acadèmic superior.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ