preloader

Blog

Entrevista a Clàudia Ceacero, alumni de 2n curs d’Atenció a la Dependència

1Quin curs estàs fent? 

Estic fent 2n d’ASPD a CECAC Escòcia. Anteriorment vaig ser alumna del Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència. 

2. Perquè t’has decantat per aquests estudis? 

La veritat és que des de sempre he vist que el que sento cap aquesta feina és pura vocació. A l’escola sempre que podia anava a ajudar a les aules d’educació especial per donar un cop de mà o estar amb els nens. Aquests últims anys m’he donat compte de que m’he de dedicar a això i cada cop ho tinc més clar. Porto un parell d’anys fent de voluntària a un casal d’una entitat a Terrassa de nens amb discapacitat intel·lectual i risc d’exclusió social i estic encantada d’anar-hi, de fet no descarto seguir col·laborant quan em necessitin, aprenc molt i poso en pràctica el què estudio.  A part de que també estic fent les pràctiques que em toquen fer amb el grau. 

He de dir que he tingut sort perquè sempre he tingut clar quins estudis vull realitzar i no m’equivocava, estic encantadíssima amb el que estic estudiant i ho gaudeixo molt. 

3. Per què has escollit estudiar a CECAC? 

La veritat és que estava apuntada a un altre lloc però no vaig entrar, pel que el meu entorn es va haver de posar a trucar a diferents centres fins a trobar plaça i vam trobar el CECAC. I ostres, absolutament cap queixa de veritat que crec que és el millor que m’ha pogut passar, són encantadors i s’adapten molt bé a cada persona. 

4. Què es trobarà un futur alumne/a si ve a estudiar amb nosaltres? 

Es trobarà una escola petiteta i acollidora, un centre on les classes son súper dinàmiques i agradables. Òbviament hi ha teoria però de veritat que es passa d’un altra manera que no pas com a l’ESO o a Batxillerat, res a veure, de veritat. A sobre estàs amb gent que vol dedicar-se al mateix que tu i que per tant fàcilment trobaràs algú amb qui compartir gustos. I tens un professorat molt ben preparat.  

5. Parla’ns dels teus professors/es

Com m’agrada parlar dels meus professors, són les persones més maques del món.  

Són professors molt ben preparats i que han treballat en l’àmbit social, pel que a les seves classes et poden explicar experiències pròpies i explicar-te una mica la realitat de treballar en l’àmbit social, que a vegades no és fàcil.

A part de fer bé les classes, les dinàmiques, és a dir, la seva feina basal, són persones que es preocuparan pel teu benestar, cosa molt important i que influeix amb com portes o portaràs els estudis. Fan una atenció molt individualitzada i asseguro que sempre busquen que l’alumnat estigui bé i còmode. 

Penso que s’ha d’agraïr molt aquest tipus de professors perquè estic del tot segura de que no els trobes a qualsevol centre educatiu, falten més professionals així. 

 Jo estic especialment agraïda dels professors que m’han tocat. 

Una abraçada molt gran als meus professors!  

També gràcies a l’Esther per confiar en mi i deixar-me respondre aquestes preguntes. 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ