preloader

Blog

Visita Pangea, The Travel Store + librería Altaïr

Els alumnes de segon curs dels CFGS de Turisme del centre del carrer Escòcia hem visitat Pangea, la botiga de viatges més gran del món, on hem après, de la mà de Pau Ferriz, el seu Senior Sales Manager, el funcionament d’una agència de viatges que basa la seva activitat en la personalització i l’experiència pròpia de cada viatger. 

Aquest mateix matí hem gaudit de la meravellosa col·lecció de llibres de viatges i guies de Altaïr, la llibreria especialitzada més gran d’Europa i espai cultural de referència a la ciutat de Barcelona. Pep Bernadas, fundador i director d’aquesta, ens ha parlat dels orígens de la llibreria i de l’agència de viatges homònima, així com de les seves vivències en els múltiples i antropològics viatges pels 5 continents. També hem tingut temps de reflexionar sobre l’evolució del sector turístic i de les tipologies de viatges des dels anys 70s fins a l’actualitat.

En definitiva, al llarg d’aquest matí hem descobert dos models d’empreses turístiques molt dispars i, al seu torn, molt curiosos i reeixits, cadascun en el seu àmbit del sector. Ha estat, sense cap dubte, una jornada molt interessant i reflexiva sobre aquest meravellós món dels viatges.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ