preloader

Blog

NOVES PRÀCTIQUES del Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria

PROVA GLICÈMIA (vídeo)

Es tracta d’una pràctica que hem fet dins del tema de Malalties del sistema endocrí. Consisteix en determinar la quantitat de glucosa que hi ha a la sang realitzant una petita prova diagnòstica amb una mica de sang perifèrica i un aparell anomenat glucòmetre.

PREVENCIÓ DE FERIDES (vídeo)

Es tracta de la recol·locació d’un bolquer d’un pacient enllitat. Dos alumnes fan aquesta tasca per prevenir una possible ferida als glutis del pacient. Al Centre Català Comercial, ens agraden molt fer classes pràctiques i a més ensenyar a treballar en equip.

R.C.P. (vídeo)

3 alumnes fent un rol-playing d’un box d’aturada cardiorespiratòria , coordinant les diferents maniobres de reanimació. És molt important que els alumnes assoleixin aquesta competència fonamental en la seva formació, perquè quan s’incorporin al món laboral siguin capaços de dur a terme amb seguretat i confiança tasques tan complexes com aquesta.

PRESA DE SIGNES VITALS (vídeo)

Un alumne du a terme una de les tasques més comunes de la seva futura feina, la presa de signes vitals. Mentre una companya li administra oxigen a la pacient per a millorar la seva saturació.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ