preloader

Blog

Celebració Dia Internacional del Turisme

 

Amb motiu del Dia mundial del turisme, els dies 25, 26 i 27 de setembre 2017, vam organitzar a l’escola una sèrie d’activitats relacionades amb la temàtica d’enguany: la sostenibilitat turística per al desenvolupament.

Després d’una presentació sobre l’OMT i la sostenibilitat turística, els grups de primer i segon dels cicles de Guia Informació i Assistència Turístiques i d’Agències de viatges i gestió d’esdeveniments van preparar una enquesta, van dissenyar un logo i van fer una sortida per dur a terme un estudi sobre les opinions de veïns i professionals, fent fotografies i vídeos als diferents barris de Barcelona: L’eixample, Sant Martí, la Barceloneta, Gràcia, Ciutat Vella, Horta-Guinardó i Sants-Montjuïc. Aquest estudi es fonamentava en cinc apartats bàsics:

  • Alumnes realitzant una enquesta

    Un creixement econòmic inclusiu i sostenible.

  • La inclusió social, treball i reducció de la pobresa.
  • L’eficiència dels recursos, protecció del medi ambient i canvi climàtic.
  • Valors culturals, diversitat i patrimoni.
  • Entesa mútua, pau i seguretat.

Finalment cada grup d’alumnes va processar i analitzar les dades i les imatges obtingudes durant la sortida i van presentar a la classe en forma de PowerPoint o de vídeo les seves conclusions i propostes per a un turisme sostenible. Tot plegat va ser una experiència enriquidora per a tots i totes.

IMG_4750-1

Facebook Twitter Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ