preloader

Blog

Castanyada i Halloween al Centre de Barcino

Ha arribat la festivitat de la Castanyada i també, cada cop més, Halloween.

Ens agradaria explicar-vos una mica la nostra festa més tradicional que dona la benvinguda a la tardor. La Castanyada és una festa popular de Catalunya que se celebra el dia de “Tots Sants” (o Dia dels Morts) per honrar i recordar als que ja no estan entre nosaltres, i com una celebració de la tardor. L’origen d’aquesta festa el trobem en una antiga celebració ritual funerària en la qual les famílies es reunien al voltant de la taula per a menjar els fruits típics de la tardor (castanyes, moniatos, carabasses, etc.), així com dolços (fruita confitada i panellets).

El nostre alumnat de 1r d’Educació Infantil ha treballat aquest any, tot i que amb distància i mascaretes, la festa tradicional de la Castanyada, preparant carabasses per ser decorades. Mireu quina feina més maca han fet!!

Però això no és l’únic que vam fer durant la Castanyada – Halloween. L’alumnat de 1r d’Integració Social van fer diferents activitats amb la temàtica de Halloween, mireu!

L’alumnat de 2n d’Educació Infantil, que ha estat confinat durant la Castanyada – Halloween, van realitzar des de casa un concurs de maquillatge de Halloween!!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ