Cecac

Castanyada i Halloween al Centre de Barcino

Ha arribat la festivitat de la Castanyada i també, cada cop més, Halloween.

Ens agradaria explicar-vos una mica la nostra festa més tradicional que dona la benvinguda a la tardor. La Castanyada és una festa popular de Catalunya que se celebra el dia de “Tots Sants” (o Dia dels Morts) per honrar i recordar als que ja no estan entre nosaltres, i com una celebració de la tardor. L’origen d’aquesta festa el trobem en una antiga celebració ritual funerària en la qual les famílies es reunien al voltant de la taula per a menjar els fruits típics de la tardor (castanyes, moniatos, carabasses, etc.), així com dolços (fruita confitada i panellets).

El nostre alumnat de 1r d’Educació Infantil ha treballat aquest any, tot i que amb distància i mascaretes, la festa tradicional de la Castanyada, preparant carabasses per ser decorades. Mireu quina feina més maca han fet!!

Però això no és l’únic que vam fer durant la Castanyada – Halloween. L’alumnat de 1r d’Integració Social van fer diferents activitats amb la temàtica de Halloween, mireu!

L’alumnat de 2n d’Educació Infantil, que ha estat confinat durant la Castanyada – Halloween, van realitzar des de casa un concurs de maquillatge de Halloween!!

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.