preloader

Blog

Visita aeroport de Barcelona

[vc_row][vc_column][vc_column_text]El dijous 30 de gener els alumnes de 2n de Turisme van realitzar una visita guiada a l’aeroport de Barcelona, com a part de l’aprenentatge de la UF2 del MP03 (Venda de serveis turístics): transport aeri.

Les 4 hores de visita es van organitzar en 4 parts ben diferenciades:

1a) Benvinguda i presentació de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat: xerrada en el Centre Cultural Aeronàutic en el qual personal d’AENA ens va realitzar una presentació dels aspectes clau de l’aeroport.

2a) Tour en autocar per la “zona de pistes” (tour perimetral), podent veure de prop l’hangar d’Ibèria, les diferents pistes d’aterratge i torres de control i els avions que hi havia en aquest moment aparcats en les terminals 1 i 2, així com els radars i sistemes de navegació aèria que es poden trobar en la plataforma de l’aeroport.

3a) A continuació ens desplacem fins al CGA (Centre de Gestió Aeroportuària), centre neuràlgic i cor de l’aeroport, on s’assignen els mitjans aeroportuaris, es gestiona el trànsit d’avions a temps real i, en definitiva, s’organitzen i dirigeixen totes i cadascuna de les activitats que tenen lloc en l’aeroport de BCN.

4a) Finalment, els alumnes van realitzar, en grups, una cerca d’informació (en la Terminal 1) tant en els taulells de facturació com en les pantalles d’informació i cintes d’equipatges especials, amb la finalitat de poder respondre a algunes preguntes del seu Procediment d’aquesta UF.

En resum, la visita va ser molt completa i interessant: els alumnes realment la van gaudir i els va servir de suport per a comprendre millor els continguts apresos al llarg d’aquesta UF.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”27274,27276,27278,27280,27282,27284″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ