Cecac

La Fagueda

Visita al projecte social de la Cooperativa La Fageda

El dilluns 28 d’octubre, l’alumnat del CFGS d’Integració Social del centre de Via Barcino, va realitzar una sortida formativa a la Cooperativa La Fageda.

La Fageda és coneguda per molts motius, el primer per trobar-se en un indret natural únic, La Fageda d’en Jordà. El segon dels motius per la fabricació de les seves postres; i el tercer motiu, per la missió i visió d’aquesta Cooperativa amb les persones en risc d’exclusió social, per tant, tot el vessant social d’aquest projecte, i el motiu més important per nosaltres.

Per això, amb el nostre alumnat vam fer una visita de l’àmbit social. Consisteix a conèixer a fons el projecte d’inserció sociolaboral de La Fageda, i tota la resta de projectes que realitzen dins d’aquest àmbit.

A l’inici de la visita, ens van oferir un tast dels productes que realitzen. La visita la va realitzar una tècnica de l’àrea i va constar d’una xerrada introductòria i una visita a diversos serveis i seccions ( Servei de Teràpia Ocupacional, fàbrica des de l’exterior i El Rebost de La Fageda).

Com a projecte social, la Fageda és un dels que té més èxit, sobretot a nivell d’inserció sociolaboral. Us recomanem que visiteu el seu blog:  http://www.fageda.com/blog/ i també la seva pàgina web: http://www.fageda.com/

Us deixem amb unes imatges de la sortida.

 

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.