preloader

Blog

La Fagueda

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Visita al projecte social de la Cooperativa La Fageda

El dilluns 28 d’octubre, l’alumnat del CFGS d’Integració Social del centre de Via Barcino, va realitzar una sortida formativa a la Cooperativa La Fageda.

La Fageda és coneguda per molts motius, el primer per trobar-se en un indret natural únic, La Fageda d’en Jordà. El segon dels motius per la fabricació de les seves postres; i el tercer motiu, per la missió i visió d’aquesta Cooperativa amb les persones en risc d’exclusió social, per tant, tot el vessant social d’aquest projecte, i el motiu més important per nosaltres.

Per això, amb el nostre alumnat vam fer una visita de l’àmbit social. Consisteix a conèixer a fons el projecte d’inserció sociolaboral de La Fageda, i tota la resta de projectes que realitzen dins d’aquest àmbit.

A l’inici de la visita, ens van oferir un tast dels productes que realitzen. La visita la va realitzar una tècnica de l’àrea i va constar d’una xerrada introductòria i una visita a diversos serveis i seccions ( Servei de Teràpia Ocupacional, fàbrica des de l’exterior i El Rebost de La Fageda).

Com a projecte social, la Fageda és un dels que té més èxit, sobretot a nivell d’inserció sociolaboral. Us recomanem que visiteu el seu blog:  http://www.fageda.com/blog/ i també la seva pàgina web: http://www.fageda.com/

Us deixem amb unes imatges de la sortida.

 

[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”23718,23720,23722,23724,23726,23728,23730,23732,23734,23736″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ