ERASMUS +

MOBILITAT INTERNACIONAL

Els teus estudis podran convertir-se en una gran experiència internacional i en una gran oportunitat per realitzar formació i pràctiques a l’estranger gràcies a les diferents modalitats subvencionades que oferim al nostre centre.

Voluntariats

Aquest voluntariat s’engloba dins el Cos Europeu de Solidaritat (CES) de la Comissió Europea. Té com a objectiu promoure l’intercanvi i afavorir la mobilitat dels/les joves d’entre 18 i 30 anys, oferint una experiència immersiva i una formació a través d’una educació no formal en una altra entitat no lucrativa. Aquests projectes poden durar entre dues setmanes i dotze mesos.

TLN Mobilicat

El programa TLN Mobilicat és una altra oportunitat per realitzar pràctiques a l’estranger, ja que permet als/ a les estudiants dissenyar un itinerari professional personalitzat per desenvolupar les competències i habilitats necessàries en el seu sector. Aquest programa inclou un curs lingüístic de 120 hores abans de l’inici de les pràctiques i 40 hores durant l’estada a l’estranger.

INTERCANVIS

Adreçats a estudiants amb edats compreses entre 18 i 25 anys, els intercanvis internacionals permeten conviure amb altres alumnes. Són estades d’entre 5 i 21 dies, on es porten a terme diferents activitats per afavorir el coneixement d’altres cultures.

ERASMUS +

Aquest programa és finançat per la Comissió Europea. El seu objectiu és formar professionals competents i millorar la qualitat de la formació professional, oferint l’oportunitat de fer pràctiques professionals a tota Europa.