preloader

Blog

Colònies a l’estil Hogwarts

La setmana passada, el Centre CECAC Escòcia es va submergir en una emocionant aventura al més pur estil de Hogwarts. Els alumnes de primer d’ISO, primer i segon d’APSD, i primer de turisme es van embarcar junts en unes colònies, on la màgia i la diversió es van fusionar.

El concepte era simple: barrejar totes les classes en diferents cases i participar en diferents competicions durant tres dies! Vam tenir des d’activitats de Cluedo fins a proves físiques i mentals.

El millor va ser veure com cada classe aportava la seva creativitat i enginy per dissenyar dinàmiques competitives úniques. Des de jocs d’enginy fins a reptes físics, cada activitat estava dissenyada per posar a prova les nostres habilitats i treballar en equip.

Però no tot va ser competició; també va haver-hi temps per a la diversió i la celebració. Una festa durant la segona nit va afegir un toc de màgia extra a l’experiència!

El més important de tot va ser l’oportunitat de conèixer-nos millor entre tots. Aquests tres dies ens van permetre estretir llaços, compartir rialles i crear records.

Sens dubte, va ser una experiència molt bona i tots estem impacients per repetir-la!

 

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ