preloader

Blog

Jocs florals

A CECAC – Bàrcino     hem celebrat amb gran entusiasme l’entrega de premis dels jocs florals, una jornada plena de creativitat i talent literari!

Mitjançant un pseudònim, els alumnes de les àrees d’Educació Infantil (EDI) i Integració Social (TIS) han tingut l’oportunitat de participar en un emocionant concurs de literatura. Amb la llibertat de triar entre versos o prosa, han teixit relats i poemes plens d’imaginació i expressió.

Aquesta celebració no només ha estat una ocasió per reconèixer i premiar els excepcionals contes i poemes que han sorgit de les seves plomes, sinó que també hem volgut destacar els valuosos reptes acomplerts durant el dia de Sant Jordi. En aquesta jornada, els estudiants han demostrat el seu compromís, superant desafiaments i mostrant el seu potencial creatiu enmig de la festivitat.

Agraïm a tots els participants per la seva dedicació i inspiració en aquesta enriquidora experiència literària. Que aquesta celebració sigui només el començament d’una continuació de descobertes i èxits en el món de les lletres!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ