preloader

Blog

Fem Xarxa!

Des de CECAC Bàrcino hem volgut durant tot el curs 2023-2024 fer xarxa amb les associacions i entitats del barri, ja que considerem essencial, en el marc dels estudis que impartim de serveis a la comunitat, conèixer i participar en els recursos disponibles en la nostra zona d’acció (el barri de la Trinitat Vella i el districte de Sant Andreu). 

Hem col·laborat amb KMK (K m’explikes?) de salut mental i addiccions, amb la Biblioteca de la Trinitat Vella, exposicions en l’àmbit social i la seva feina a educació infantil. També amb el Servei d’Interculturalitat, hem fet contacte i venen a fer una xerrada, i ens hem reincorporat a la XIAJ (Xarxa d’Infància, Adolescència i Joventut), per col·laborar en les activitats que s’hi realitzin i que el nostre alumnat pugui participar. També hem contactat amb l’Espai Jove de Sant Andreu, per fer diferents activitats. Un gran ventall de possibilitats disponibles i que cal que coneixem! 

D’altra banda, han pogut tenir el primer contacte en dues escoles bressol municipals: EBM El Tren i EBM Germanetes. Dues escoles bressol molt diferents on han pogut comparar aspectes del centre, com ara la metodologia que segueixen, les instal·lacions i espais, el paper de l’educador/a i les activitats organitzades al voltant de les rutines segons el grup classe. Però també amb l’observació cap als infants, tenint en compte aspectes cognitius, motrius, afectius, comunicatius i relacions amb la seva pròpia autonomia.  

Aquestes sortides han ajudat l’alumnat a aterrar tots els conceptes apressos al llarg d’aquests dos trimestres, que com podeu veure estan relacionats amb el currículum.  

Esperem que hagin gaudit de l’inici de la seva etapa professional!!

 

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ