preloader

Blog

Taller de costura

L’alumnat de 2n APSD del Centre CECAC Escòcia han participat en un taller de costura dirigit per una persona gran que ha vingut diversos dies a l’escola. Aquest taller està integrat dins del mòdul professional de suport domiciliari centrat en la tècnica de costura. Aquesta activitat ha permès que les alumnes i els alumnes aprenguin les habilitats més bàsiques relacionades amb la cura i reparació de la roba.

Les sessions de costura no només han millorat les habilitats pràctiques de l’alumnat, sinó que també han enriquit el seu desenvolupament personal. Han pogut treballar aspectes com la responsabilitat, la comprensió cap als altres, l’autonomia i la solidaritat, entre d’altres.

A més, aquesta experiència ha suposat una gran oportunitat per interactuar i treballar amb el col·lectiu de persones grans. A través d’aquesta interacció, les alumnes i els alumnes han après a valorar i respectar la saviesa i l’experiència dels membres de la comunitat més gran. Ha estat una activitat intergeneracional.

 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ