preloader

Blog

Carnestoltes al Centre Escòcia: Una Celebració Inoblidable!

Els alumnes de segon de turisme han organitzat un Carnestoltes espectacular. Aquest any, la temàtica “Musical Remake” inspirada en festivals, va portar la diversió a nous nivells.

Durant la setmana, cada dia va tenir la seva pròpia temàtica, culminant en l’esdeveniment del divendres. Les classes, després de només 7 hores de preparació, van presentar interpretacions i balls increïbles. El premi per a la classe guanyadora: 15 minuts extres de descans durant quatre dies.

La classe de primer de turisme es va emportar el títol, però el premi al millor disfressament va ser per a primer de ISO, afegint emoció a la competició.

Agraïm a les Bases per permetre’ns celebrar aquest esdeveniment al seu recinte. Destaquem l’esforç dels estudiants creadors, que no només van organitzar l’esdeveniment, sinó que també es van encarregar de decorar, preparar menjar, música i més.

Fins l’any vinent! El Carnestoltes d’aquest any ha estat un èxit, i esperem repetir aquesta experiència màgica. Que la joia del Carnestoltes segueixi il·luminant el nostre centre!

 

RPReplay_Final1708033411

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ