preloader

Blog

L’alumnat de turisme visita l’hotel Barceló Sants

Explorant  l’hotel Barceló Sants

Avui, els nostres estudiants de turisme han tingut la oportunitat única d’endinsar-se en el sistema organitzatiu del departament de sala en un dels hotels amb més sales d’esdeveniments de Barcelona. Aquesta experiència ha estat una oportunitat inigualable per conèixer a fons les operacions d’un hotel de primera classe y referent en l’àmbit d’organització d’esdeveniments

Descobrint les Habitacions

Hem iniciat la visita amb la Maria, adjunta a direcció, que ens ha parlat sobre la història i l’actualitat de la cadena Grup Barceló de l’hotel Barceló Sants en concret. Després ens ha guiat per els departaments de l’hotel i ens ha permès explorar les habitacions,  amb un disseny elegant i comoditats de primera classe, especialment la suite. Els alumnes van poder apreciar com l’Hotel Barceló Sants busca proporcionar una estada còmoda i de qualitat pels seus hostes. Des de les habitacions estàndard fins a les suites, l’hotel destaca per una decoració única inspirada en l’espai, per la seva atenció als detalls i pel seu bon servei als clients.

Explorant les Sales i la cuina

Després de visitar les habitacions, el cap del departament d’Aliments i Begudes  i el maitre de l’hotel ens han mostrat les diferents sales i espais disponibles per a esdeveniments. Des de sales petites per a reunions i conferències a grans salons en els que disposen de 1000m2. Els estudiants han tingut l’oportunitat de veure com l’hotel adapta els seus espais per satisfer les necessitats variades dels seus clients. Una de las parts més interessants de la visita ha estat el taller per a aprendre a muntar taules per als diferents tipus de reunions i/o esdeveniments.  

No podem oblidar que el departament de sala va íntimament lligat al departament de cuina, i aquestes instal.lacions no podien quedar sense visitar! Així que hem conegut al xef i al personal de cuina que molt amablement ens han explicat el funcionament del servei i del departament. 

Interactuant amb el Personal Expert

Els estudiants han tingut l’oportunitat de parlar amb membres clau del personal, inclosos gestors d’esdeveniments, personal de recepció, de cuina i de sala. Han après sobre els desafiaments i les recompenses de gestionar un hotel d’aquesta envergadura i la importància de la comunicació interna per al bon funcionament de l’hotel.

Aprenentatge més enllà de les aules

Aquesta sortida va més enllà dels llibres de text, oferint als estudiants una visió pràctica i tangencial del món de la gestió hotelera. És una experiència que enriqueix la seva formació acadèmica amb una comprensió pràctica dels desafiaments i les oportunitats dins de la indústria turística.

En resum, la visita al Hotel Barceló Sants no només ha sigut educativa, sinó també inspiradora. Ha brindat als nostres alumnes una visió privilegiada del funcionament intern d’un hotel de renom, afavorint un aprenentatge ric i una comprensió més profunda de la indústria turística. Una experiència que sens dubte marcarà un molt bon record als futurs professionals del turisme.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ